Informatie

Wie zijn wij?
Cartelbrands is een bedrijf die voor een Betaalbare prijs kleding en schoenen verkoopt. Onder andere kleding van de merken: Givenchy,  D&G, Gucci en Phillip Plein. De volgende schoenen merken zijn verkrijgbaar bij CartelBrands Balenciaga, Valentino, Royaums, Gucci, Giuseppe Zanotti, Christian Louboutin en meerdere merken.
Vertragingen:
Heeft u uw bestelling niet binnen de leveringstijden? Maakt u zich geen zorgen. Dat betekent dat paar Producten uitverkocht zijn meestal moeten we een week wachten of we mailen u of u een 2e keuze heeft. Zodat ik me leverancier kan laten weten wat er dan in plaats van het uitverkochte artikel moet komen. Dit kan vertraging opleveren vanwege de communicatie. En de reden dat ik die klanten mail voor een 2e keuze is. Dus is iets niet meer leverbaar wat u bestelt heeft krijgt u een mail zodat u een andere kan kiezen of dat u een week kan wachten. Maar dan sturen ze wel de producten die beschikbaar zijn. Er kan geen geld terug worden gegeven. Wel kunt u een waardebon krijgen. Dan kunt u later een beslissing maken.
Waarom zo goedkoop?
Waarom wij zo goedkoop zijn is, omdat wij niet draaien zoals andere winkels. Spullen die wij regelen komen groot en deels uit het buitenland. Sommige kunnen onzichtbare productie fouten hebben. Deze producten mogen niet meer in de winkel verkocht worden. Vandaar dat wij ook een outlet zijn. Wij zijn een webshop. Hierdoor hebben wij geen last van vaste lasten zoals elektriciteit en huur kosten.
Retour:
Ruilen is mogelijk. De retour tijd kan verschillen van 3 dagen tot 2 weken. Omdat veel spullen uit het buitenland komen moeten we dingen weer terug sturen. Vervolgens moeten de artikelen weer terug gestuurd worden naar Nederland.
Geld terug is niet mogelijk. We kunnen wel wel regelen dat u een Waardebon krijgt zodat u iets op een ander moment iets uit kunt zoeken. Ook wij kunnen ons geld niet terug krijgen bij onze leveranciers. Wij zijn nog een jong bedrijf, en kunnen nog niet investeren daar in.
Contact:
U kunt ons altijd bereiken op de Mail en/of Whatsapp
Whatsapp: 0684848542
mail: info@cartelbrands.nl
Beide zijn binnen 24 uur beantwoord!