Geachte klanten

Met trots presenteren wij de nieuwe website maar helaas is momenteel de voorraad wel klein…
Blijft op de hoogte voor elke update door ons te volgen op instagram @cartelbrands

23 thoughts on “Geachte klanten

 1. Mariska Gobind says:

  Beste, ik wilde een product bestellen via jullie website, maar op de pagina staat out of stock, maar als ik op het product klik, dan staan er nog wel beschikbare maten. Het gaat om een Gucci riem. Zouden jullie mij misschien kunnen laten weten of dit product nog beschikbaar is.

 2. Mariska Gobind says:

  Betaling is gedaan. Krijg ik hiervan nog een bevestiging, of pas als het pakketje wordt verzonden. Groetjes.

  • Mariska Gobind says:

   Wat vervelend dat er geen reactie is gekomen. Ik wilde nog wat artikelen bij jullie kopen. Maar wilde er wel zeker van zijn dat de verzending goed verloopt.
   Gr.
   Mariska

 3. Mariska Gobind says:

  Beste,

  Na meerdere malen een email te hebben gestuurd en meerdere malen een reactie hier te plaatsen heb ik helemaal niks van jullie vernomen. Wat jammer, dat jullie geen contact opnemen met mij, aangezien de bestelling al geleverd had moeten zijn. Nogmaals mijn verzoek om contact met mij op te nemen hierover.

  Met vriendelijke groet,
  Mariska

 4. Stijn says:

  Hallo ik had een vraagje zijn jullie spullen allemaal echt omdat het namelijk zo goedkoop is, of is het 1 op 1

  • monty says:

   Hallo, alles is origineel, wij hebben onze manieren voor inkoop. Wij hebben geen vaste leverancier namelijk vandaar dat de prijzen bij ons schommelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *